Hvis du har små børn, så ved du sikkert at det er ret forskelligt fra barn til barn, hvor hurtigt de får smag for det at læse. For nogle falder dem utrolig naturligt både at læse og at kunne lide at læse bøger. Andre har flere problemer og vanskeligheder med at knække koden til det at læse. Mens andre igen bare ikke gider sidde med en bog.

Find gode lydbøger til børn

Men som forældre ved du også hvor vigtigt det kan være for de små at udvide deres horisont og få pirret deres fantasi gennem bøger. Men som sagt kan det til tider være en udfordring at få dem til at læse dem eller finde de gode bøger på biblioteket.

Derfor er det da godt, at der findes lydbøger! Du finder nemlig på lydbogreolen.dk – et stort udvalg af lydbøger til de små. Det kan være en lydbog med en spændende historie eller det kan være en lærerig lydbog om et givent emne der interesserer netop dit barn. Du kan også finde gode lydbøger til børn på Chapter.

Tag lydbogen med dig overalt

Dit barn kan lytte til en lydbog på alle tidspunkter, da det blot kræver en elektronisk enhed. Den kan sættes på når det er tid til at skulle i bad. Men det kan også sagtens være et godt alternativ til at se Netflix eller spille spil på en elektronisk enhed.

Noget andet godt ved en lydbog er den ikke kræver at barnet kigger ned på skærmen. Hvilket især er godt på køreture, hvor nogle børn godt kan blive ramt af køresyge hvis de sidder med en rigtig bog eller ser film på en tablet. Men med en lydbog kan barnet stadig følge med i omgivelserne udenfor bilen, blive underholdt og undgå kvalme.