Et nyt og lækkert badeværelse kan være en fryd for mange mennesker. Der er intet som et helt nyt badeværelse, som bare spiller og er helt rent. Vil du gerne have bygget eller renoveret dit badeværelse, findes der dog også nogle ting, som du bør overveje.

Find ud af dine muligheder

Det er en god ting at gøre sin research, inden du renovere dit badeværelse. Du kan for eksempel undersøge dit budget, og se hvor meget du har til rådighed til et nyt badeværelse. Det kan være en god idé at estimere badeværelsesbudgettet lidt under det du har til rådighed, hvis nu der skulle opstå problemer. Det kan også være en god idé at undersøge, om der sker noget i Esbjerg området, der vedrører dit byggeprojekt. Du kan eksempelvis se seneste nyt på www.esbjerg-netavis.dk og holde øje med, om håndværkere strejker i protest, hvordan mulighederne er for materiale indhentning og måske hvor du finder en god håndværker.

Lej en toiletvogn

Hvis du skal renovere badeværelse, kan det være en god idé at leje en toiletvogn, særligt hvis du kun har ét toilet også. Du kan eventuelt også leje en toiletvogn, hvor du også kan gå i bad i. Hvis du selv hjælper til med renoveringen af badeværelset, kan du let komme til at svede og blive snavset, og efterfølgende får du måske brug for et bad. Så kan du flytte alle dine badeværelsesting ud i toiletvognen.

Beskyt de andre rum

Hvis du kun skal have renoveret badeværelset, er det måske en god idé at beskytte boligens andre rum. Du kan eventuelt lukke dørene omkring badeværelsesområdet, så der ikke kommer snavs ind i resten af boligen. Du kan også hænge plastik op for at være sikker, som beskytter mod snavs, men giver mulighed for at gå frem og tilbage mellem rummene.