Efterhånden er badvægte med kropsanalyse blevet meget populære. En badevægt med kropsanalyse er ikke bare en badevægt. Det simple tal, der står på din badevægt, er nemlig ikke nok til at sige, hvordan din fordeling af vægt reelt ser ud. Med andre ord er en badevægt med kropsanalyse en, der både kan måle dit BMI, muskelmasse og fedtprocent. Generelt er badevægte i dag udviklet således, at de har langt flere funktioner end bare at kunne måle din vægt.

Det er nemlig sådan, at en mand, der vejer 100 kg både kan være svært overvægtig eller muskuløs og trænet, uden at en normal badevægt kan fortælle noget om det. Det kan en badevægt med kropsanalyse derimod. Den kan nemlig oftest give dig information omkring dit BMI-tal, fedtprocent og vandindhold samt muskel- og knoglemasse. På den måde kan du se om din vægt er godt fordelt eller om der er en skæv fordeling af dine muskler og fedt.

Hos testoverblikket.dk finder du et udvalgt sortiment af badevægte i høje kvaliteter, samt en badevægt test. I udvalget er der også kropsanalyse badevægte.

Du kan med sikkerhed finde en badevægt, der er brugervenlig og funktionel, så du kan få meget ud af din badevægt.

En god investering

En multifunktionel og brugervenlig badevægt er en god investering, hvis du er i gang med at tabe dig eller bare gerne vil have kontrol over din vægt og følge din personlige kropsudvikling. Du kan tage et nærmere kig og finde den bedste epilator efter dine behov.

Hvorfor er den god i forbindelse med et vægttab?

Et succesfuldt vægttab handler om flere forskellige faktorer, som alle skal gå op i en højere enhed. Her kan et intelligent redskab som en kropsanalyse badevægt være en hjælp for dig. Ved hjælp af dets mange funktioner kan du nemt få plottet alle de nødvendige informationer ind, så de samlet giver mening.