Skal du bare have nyt badeværelse, men ikke kan få økonomien til at hænge sammen? Så er det en oplagt mulighed at låne til byggeriet.

Vigtigt rum

Dit badeværelse er bare et ekstremt vigtigt rum. Det er her, du tilbringer rigtig mange timer hver dag. Der er på badeværelset at du gør dig klar til hverdagen, og til at klare de udfordringer som kommer. Derfor er det super vigtigt, at dit badeværelse fungerer godt.

Drømmebadeværelse

Går du med en drøm om hvordan dit badeværelse skal se ud. Måske har du ovenikøbet fået lavet 3D tegninger af dit nye badeværelse og bare gerne vil igang med at bygge. Men du mangler økonomien til at få betalt for materialer og håndværkere. Så er det måske en ide at lån penge. Det er faktisk lettere og går hurtigere, end du tror at få pengene og komme i gang med byggeriet.

Forskellige håndværkere

Badeværelset er kompliceret rum med mange installationer og kræver derfor også noget ekstra at få bygget nyt badeværelse. Der er en række forskellige håndværkere, der skal til for at få bygget et badeværelse. Typisk skal murerne sætte fliser op, en VVS’er skal sætte vaske, toiletter, armaturer, afløb, rør og måske vaskemaskiner op. Desuden skal en elektriker sørger for at der er strøm til de forskellige installationer, du har.

Kræver planlægning

Specielt da badeværelset er så kompliceret kræver det også meget planlægning, inden byggeriet sættes i gang. Det er en god ide med en 3D tegning. Men inden skal du gøre dig klart, hvad præcist det er du vil med badeværelset. Er det blot en renovering du ønsker eller er det et helt nyt rum, du gerne vil have bygget. Skal der evt. være badekar installeret, eller har du muligvis brug for to håndvaske. Du skal vide, hvad du vil inden du begynder at bygge nyt badeværelse.