Skal du have lavet et nyt badeværelse i Odense? Der kan være flere processer i at renovere og bygge et badeværelse. Der skal både lægges fliser, males vægge med en maling, som er nem at tørre over ved rengøring, og så skal du også have tænkt over, hvordan dit badeværelse skal se ud. Hvad skal der installeres, og hvilken stil vil du gerne have på badeværelset?

Kig efter inspiration

Leder du efter inspiration kan du søge på diverse medier efter idéer til badeværelset. Du kan se efter nyheder og begivenheder, som måske reklamerer en messe og udstilling for badeværelser. Her kan du snakke med erfarne, der arbejder med badeværelser til daglig. På en messe kan du også se, hvilke installationer på badeværelset, som er ’in’ lige nu.

Hvad skal installeres

Nogle af de ting, som du skal overveje først er de ting, som skal installeres på badeværelset. Hvor skal brusenichen være og hvordan skal den se ud? Skal den have glasdøre eller badeforhæng og en glasvæg? Det kan også være, du vil have et karbad, og så er det en god ide at overveje, hvor stort dette skal være. Hvor stort et karbad er der plads til på badeværelse? Du skal sikkert også have installeret et toilet, hvor der kan løbe vand til og fra. Her kan du overveje, om du skal have et fritstående toilet, eller om det skal være vægophængt?

Hvordan indretter du

Du kan også tænke over indretningen på badeværelset. Skal du have nogle skuffer, hvori du kan have alle dine personlige ejendele af plejeprodukter? Måske du også skal have opbevaringsplads i form af et skab til håndklæder? Det kan også være du vil tænke over, hvilke farve nuancer du vil køre på badeværelset, og om der skal være en rød tråd med de andre rum i din bolig.