Det er en luksus at eje egen have. Din have giver dig et væld af muligheder for både afslapning, arbejde og kreativ udfoldelse, og i din have er du fri til at gøre næsten, hvad du vil. Det kender du sikkert alt til, hvis du allerede har en have, og hvis du elsker havearbejde, bruger du sikkert en stor del af din fritid under den åbne himmel i haven.

At komme ud i naturen er en stor frihed. Og en endnu større frihed, er at kunne bade udendørs.

Hvis du skal have anlagt et udendørs-badeværelse med egen udendørsbruser og lignende, så er det vigtigt, at der bliver gjort plads til dette i haven, som kan kræve en del plads. Godt haveudstyr er nødvendigt for at kunne udføre en lang række opgaver, mens andet udstyr bare er med til at gøre havearbejdet sjovere og nemmere. Du kan finde alt inden for maskiner og tilbehør til haven hos Kalundborg Skov Park Have. Her får du et stort udvalg og god service, mens du også altid har mulighed for at få kompetent service af dine havemaskiner.

Få plads til vildmarksbadet
Hvis du holder af luksus, så bør du uden tvivl anskaffe dig et vildmarksbad.  Men før der kan være plads til denne, så kan det være nødvendigt at klippe hækken og græsset slås. Et vildmarksbad kan bruges hele årets rundt – også i vinterhalvåret. Det er en luksuriøs forkælelse, som du kan få direkte ind i din have, og få mange skønne timer i.

Der er en helt særlig frihed over at kunne bade i naturen og haven, og det vil hurtigt blive en hel afhængighed for dig.

Græsset skal slås og hækken klippes

Mens du sidder i vildmarksbadet, så er det også vigtigt at du har nogle skønne og velholdte rammer omkring dig. Grønne græsplæner er på mange måder et symbol på den danske haveejer, og du har sikkert også selv store områder med græs i haven. Hvis du ikke har tid til eller ikke gider at klippe alt dit græs selv, kan du dog også vælge at investere i en robotplæneklipper, der klarer alt det hårde arbejde for dig.

Hækken er for mange også en vigtig del af haven, og den skal på samme måde som græsplænen klippes en gang imellem. Her skal du naturligvis bruge en god hækkeklipper, hvor du kan vælge mellem enten en batteridrevet model eller en model med ledning.