Debatforum på Badkøb.dk

Velkommen til Badkøbs forum

Her kan du udveksle erfaringer med andre brugere og det profesionelle team her på Badkøb.dk. Synes du, at der mangler en kategori, skal du være meget velkommen til at skrive til os og foreslå den.

Det er meget vigtigt for os på Badkøb.dk, at tonen er god i forummet. Der er plads til mange forskellige holdninger, sålænge der er tolerence og åbenhed. Dog accepterer vi ikke racisme, groft sprog og indlæg af ulovlig karakter.

Det er kun tilladt at lægge reklame for firmaer, produkter eller websites i dette forum, hvis det er relevant i forhold til det spørgsmål der er stillet.

Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, hvor personer udgiver sig for at være andet end de er. F.eks. accepterer vi ikke, at badsælgere markedsfører deres egne produkter ved at udgive sig for at være en kunde. Men badsælgere skal være meget velkomne til at hjælpe andre med gode råd, hvis de husker at skrive tydeligt hvem de er - f.eks med et navn og firmaet de arbejder for eller alternativt et navn og ordet "badsælger" bagved. I den forbindelse er det også i orden at lægge et link til egen hjemmeside.

Rigtig god fornøjelse.

Kategorier i Badkøb.dks forum:


  Badeværelser

  Betaling/økonomi


Seneste 5 indlæg i Badkøb.dks forum:
  Uigennemskuelige priser hos Svane
  Reparation af betonvask
  Svedbergs spejl
  Pris på køkken
  Beton håndvask


Er du også interesseret i køb af køkken ? Se de seneste 5 indlæg i Køkkenkøb.dks forum:
  Hvem er bedst: Svane-HTH-Invita?!
  Linoleum køkkenbordsoverflade
  Uigennemskuelige priser hos Svane
  Dårlig lugt fra overløb i Blanco vask
  Formplus