I den moderne verden, er der mange som begynder at eksperimentere med boligindretning. Nogle finder på meget unikke og finurlige opbygninger og tilføjelser i husets rum. Hvem har egentlig bestemt, at sengen skal stå i soveværelset og ikke stuen? Selvom det måske er et lidt voldsomt eksempel, er det netop sådan nogle atypiske udfoldelser, som så småt begynder at komme frem i boligindretning og interiørvalg. Der findes for eksempel mange sjove tilføjelser, som du kan tage med ud på badeværelset, for at skabe et rum, som kan bruges til mere end bare at tisse af og vaske dig. Læs med her og få inspiration til 3 unikke tilføjelser, der kan tage dit badeværelse til et nyt niveau.

1.     Et Køleskab

Okay, et køleskab er måske ikke det første, du tænker på i forbindelse med badeværelset, men nu er det her jo også en liste over unikke tilføjelser. Der er meget gode grunde til at flytte et køleskab ud på badeværelset. Hvis du for eksempel har et karbad stående, er der intet bedre end at kunne række hånden ud efter noget køligt at drikke. Det kan ske, at du har glemt at tage det med eller ikke har nok forsyninger, her er køleskabet din redning. Klik her og find et køleskab til dit badeværelse.

2.     Et TV

Det er måske ikke alle, som vil være lige begejstrede for et TV på badeværelset, men der er helt sikkert nogle, som vil elske det. Det kan både være en fordel, hvis du tager et afslappende bad, eller skal lave nummer 2 og gerne vil have lidt underholdning undervejs. Den perfekte måde at koble af på og få lidt alenetid.

3.     Unik belysning

I stedet for den kliniske belysning, som findes på de fleste badeværelser, kan du udforske unikke og anderledes former for belysning. Det kan alt fra varme toner til det vildeste diskolys.